Schaak-Off bij Messemaker op 12 september

Zoals al aangekondigd op de Algemene Ledenvergadering van 29 augustus j.l. wordt op maandag 12 september de Schaak-off bij Messemaker 1847 gehouden.

Het Schaak-off toernooi is een landelijk schaaktoernooi voor alle schaakliefhebbers, bestaande uit lokale voorrondes op de club, waarvan Messemaker 1847 er één is. Winnaars van deze voorrondes kwalificeren zich voor de regionale wedstrijden, waarbij tegen andere schakers uit de provincie wordt gestreden om een ticket in de landelijke eindfinale.

De Schaak-Off is voor clubleden maar zeker ook voor alle andere schaakliefhebbers. Van jong tot oud, beginner tot gevorderd, gratis en voor iedereen! Laten we er samen iets moois van maken! Voor zowel leden als niet-leden, voor schakers met ervaring maar zeker ook voor schakers die nog niet of nauwelijks geschaakt hebben.

De indeling geschiedt op basis van ervaring en niveau. Zo kan iedereen op zijn/haar niveau strijden tegen andere schaakliefhebbers en kans maken op een plek in de landelijke eindfinale! Iedereen speelt in de voorronde drie partijen van ca. 50 minuten. De regiofinales vinden plaats tussen 5 en 27 november met de landelijke finale op 3 december!

Je kunt je aanmelden via de website www.schaakoff.nl. Nodig ook je vrienden, bekenden, familie uit als je weet of denkt dat ze schaken leuk vinden en wel eens bij een schaakclub willen kijken.

Voor de Messemaker-leden die niet meedoen aan de Schaak-Off is er op 12 september een gewone interne competitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *