RSB-team 1 van Messemaker RSB-kampioen na 7-1 winst!

Nadat de vorige wedstrijd tegen Krimpen a/d IJssel verloren ging, had Team 1 RSB maandag een nieuwe mogelijkheid om zich tot kampioen van de RSB -hoofdklasse te kronen. Op verzoek van Erasmus was de wedstrijd uitgesteld en mede daardoor was vooraf duidelijk dat ten minste 4,5 bordpunten voldoende zouden zijn om kampioen te worden.

Ons team speelde in een sterke opstelling tegen het laaggeplaatste Erasmus en de verwachtingen waren dan ook hooggespannen. Maar het verzoek van Zoran en Jeroen om vooraf al een teamfoto te maken voor het kampioenschap, ging de meesten toch te ver. We moesten het eerst maar eens laten zien.

Gedurende de avond bleek dat Erasmus taai tegenstand bood, maar langzaamaan begon er op steeds meer borden een voordeel voor de spelers van Messemaker te ontstaan. En doordat bijna alles de goede kant opviel, werd het een klinkende 7-1 overwinning. Een mooi resultaat om een goed seizoen mee af te sluiten. Achteraf bleek de eerste wedstrijd van het seizoen tegen CSV cruciaal te zijn geweest. En laat op de avond mocht Zoran alsnog de teamfoto maken, waarop helaas alleen Rob ontbrak. Dank aan alle spelers en invallers voor het behalen van het kampioenschap.

En verder veel succes gewenst voor het RSB-bekerteam dat op dinsdag 7 juni de bekerfinale speelt en daarmee de “dubbel” kan pakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *