Terug naar toernooiwebsite

Informatie over de Finales van het NK Scholen BO

De finales van het Nederlands Kampioenschap voor Basisscholen (NK Scholen BO) worden in 2019 namens de KNSB georganiseerd door Schaakclub Messemaker 1847 in Gouda (de oudste schaakclub van Nederland!). Gastheer is de Christelijke Scholengemeenschap Goudse Waarden.
Op dit NK zijn 40 basisscholen uit heel Nederland met een team van minimaal 4 spelers aanwezig. Zij strijden op 2 zaterdagen (8 en 15 juni) om de Nederlandse titel. De wedstrijden zijn vrij toegankelijk voor publiek en pers. Op de toernooiwebsite worden alle uitslagen bijgehouden en worden live partijen getoond. Ook zijn hier veel foto's van het toernooi te vinden.
De opening van het toernooi vindt plaats op 8 juni om 10.30 uur. De prijsuitreiking is op 15 juni omstreeks 16.15 uur. Omdat het toernooi in Gouda wordt gehouden ontvangen alle deelnemers van de organisatie een typisch Goudse herinnering aan dit toernooi.

Er is ook een programmaboekje gemaakt met daarin o.a. het toernooireglement en andere achtergrondinformatie, plus veel foto's van voorgaande toernooien.

Wij wensen alle deelnemers, begeleiders en ouders twee heel leuke dagen toe!