Gert-Jan Ludden en Wim Heemskerk komen volgend seizoen het Vlaggenschip versterken

 

Onze oud-voorzitter en erelid Gert-Jan Ludden, die sinds enkele jaren niet meer beschikbaar was voor het eerste team van Messemaker en sindsdien voor zijn lokale club Zutphen uitkomt, heeft n.a.v. de promotie van het team naar de eerste klasse KNSB laten weten volgend seizoer weer beschikbaar te zijn voor het team. Mede omdat het team volgend jaar met tien (i.p.v. acht) spelers moet aantreden is dat een welkome versterking voor Messemakers Vlaggenschip. Gert-Jan: welkom terug!

 

Gert-Jan Ludden (rating per 1-5-2016: 2205)

 

Ook ons interne lid Wim Heemskerk, die jarenlange ervaring heeft in de 1e klasse KNSB, heeft verklaard bij Messemaker te willen gaan spelen. Wim is woonachtig in Boskoop en speelde de laatste jaren bij het Leidse LSG, maar speelt al twee seizoenen interne competitie bij Messemaker en heeft daar laten zien zich met de beste Messemaker-spelers te kunnen meten. Wim, ook jij van harte welkom.

 

Wim Heemskerk (rating per 1-5-2016: 2209)

 

Ervan uitgaande dat de kandidatuur van Gert-jan en Wim door het bestuur bekrachtigd zal worden heeft het Messemaker-team er twee ervaren spelers bij gekregen voor haar debuut in de eerste klasse KNSB.