Colofon

Downloads

Auteur: Peter Scheeren
Namens: Schaakclub Messemaker 1847

Persuits is geschikt voor computers met alle gangbare Windows-versies.

Persuits is een shareware product, dat wil zeggen dat het vrijelijk en kosteloos kan worden toegepast voor niet-commerciële doeleinden.

De auteur en de uitgevende schaakclub kunnen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor (de gevolgen van) evt. fouten in het programma. Wel zijn alle opmerkingen, geconstateerde tekortkomingen en wensen m.b.t. Persuits van harte welkom, deze kunnen worden gestuurd naar de auteur.

De nieuwste versie van Persuits is versie 5.2. Hierin is een speciale "Lite"-versie opgenomen specifiek voor gastverenigingen van de
RON DE JONG GROENE HART CUP (GHJC), terwijl er voor de centrale organisatie van de GHJC een "Special" versie gemaakt is.
Met deze Persuits-versie wordt het verwerken van uitslagen van de Groene Hart Jeugd Cup maximaal gefaciliteerd en geautomatiseerd!

Sinds kort bestaat er ook een on-line versie van Persuits-Lite, genaamd Persuits-Online. Hiermee is het verwerken van de GHJC-uitslagen op elk apparaat (laptop, tablet of smartphone) mogelijk, mits dat apparaat de beschikking heeft over een browser met internetverbinding.
Kijk hier hoe die versie eruit ziet en stuur een mail naar de auteur om toegang tot deze on-line versie te verkrijgen.
PERSUITS (spreek uit: "Perswiets") is een veelzijdig en krachtig programma voor schaaktoernooien voor teams. In tegenstelling tot enkele soortgelijke programma's is Persuits in staat om in teamtoernooien naast de teamresultaten ook de persoonlijke resultaten bij te houden en te verwerken, zelfs als de bordopstellling van een team per ronde verandert (vandaar de naam: PERSoonlijke UITSlagen).
Met Persuits zijn diverse indelingsalgoritmes mogelijk, zoals een enkelvoudige of dubbelrondige competitie of zwitsers. Persuits kan deze indelingen automatisch genereren, maar dit kan ook geheel of gedeeltelijk handmatig gebeuren. Dit biedt erg veel flexibiliteit om ook met bijzondere situaties te kunnen omgaan. Hetzelfde geldt voor de uitslagen: behalve "gewone" teamuitslagen zijn ook bijzondere reglementaire uitslagen (zoals 0-0 R) in te voeren. In combinatie met de veelheid aan functies en de grote gebruikersvriendelijkheid maakt dit alles Persuits tot een ideaal gereedschap voor toernooiorganisatoren.Met Persuits is het mogelijk om de ledenlijst en de verenigingenlijst van de KNSB automatisch te downloaden van de Persuits-website. Het invoeren van namen van deelnemers en verenigingen is daardoor snel en foutloos uit te voeren.
 

ACTUELE VERSIE:
versie 5.2, build 171115.

Dit is een weergave van het help-bestand van Persuits (32 kB).
Dit bestand geeft een beschrijving van alle mogelijkheden van Persuits.

De meest recente versie van het hoofdprogramma (3,0 MB).
Hebt U een oudere versie van Persuits, overschrijf deze dan met deze laatste versie of gebruik de auto-update functie in Persuits.

Het totale pakket van Persuits (2,0 MB).
Dit pakket bevat het hoofdprogramma en alle hulpprogramma's, na het downloaden en "unzippen" wordt hiermee Persuits automatisch geïnstalleerd. Kies tijdens de installatie een geschikte directory op Uw computer, bijv. C:\PERSUITS.

Let op! Bij het downloaden kunt U een melding krijgen van Uw virusscanner dat er een onbekend programma geïnstalleerd wordt. Persuits is gegarandeerd virusvrij en veilig om te gebruiken, U kunt deze melding daarom gerust negeren.